Reunió amb el nou director general de Pesca per tractar les necessitats del sector pesquer a Roses

El nou director general de Pesca i Afers Marítims, Jordi Ciuraneta, va realitzar durant el dia d’ahir, dimarts 26 de març, una visita institucional a la Confraria de Pescadors de Roses. Al migdia, va mantenir una entrevista amb el president de la Confraria, Toni Abad, i amb l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, al mateix Ajuntament, on van tractar entorn la situació i necessitats dels treballadors del sector pesquer rosinc, així com les darreres iniciatives impulsades des del municipi en aquest àmbit.
Visita dir. gral. Pesca i Afers Marítims

Visita dir. gral. Pesca i Afers Marítims

27/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En el decurs de l’entrevista, l’alcalde i el president de la Confraria van poder traslladar al representant de la Generalitat les necessitats dels pescadors de Roses i del sector pesquer. Un dels temes exposats al director general, va ser la recent col·laboració acordada entre Ajuntament i Confraria, en base al qual aquesta darrera passarà a gestionar les visites turístiques a la llotja i al port pesquer rosincs a partir del proper mes d’abril.

Ciuraneta va valorar molt positivament el fet que Roses estigui treballant en la direcció de fer de la seva idiosincràsia com a poble de pescadors, un motiu reeixit d'identitat, per tot allò que representa en la seva història, cultura i gastronomia. També va aprofitar per felicitar les accions i iniciatives engegades per vincular els productes de la mar al més alt nivell gastronòmic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document