Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Reunió informativa per al sector dels habitatges d’ús turístic de Roses

Reunió informativa per al sector dels habitatges d’ús turístic de Roses

Dijous 29 de novembre, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha dut a terme una sessió informativa entorn al procés de regularització dels apartaments i habitatges d’ús turístic. La reunió ha comptat amb una bona assistència, i al llarg de la mateixa s’han pogut resoldre dubtes i consultes de l’empresariat d’aquest sector.
Sessió apartaments turístics

Sessió apartaments turístics

29/11/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Direcció General de Turisme del Departament d'Empresa i Ocupació ha iniciat els tràmits per identificar i regularitzar la situació administrativa dels habitatges d'ús turístic així com dels establiments d'apartaments turístics a Catalunya. A partir d'aquest procés, seguirà una fase de categorització dels establiments i habitatges i una campanya de promoció.

Amb la nova Llei de Turisme, els propietaris d'establiments i habitatges han d'informar l'Ajuntament per tal d'habilitar l'activitat d'habitatge d'ús turístic. Els ajuntaments donen d'alta l'activitat i comuniquen les dades de l'habitatge a la Direcció General de Turisme per a la corresponent inscripció al Registre de Turisme de Catalunya.

Amb l’objectiu d’informar de la tramitació i passos a seguir en aquest procediment, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha dut aquest matí una reunió informativa per a immobiliàries i empresaris del sector dels apartaments turístics de la població. Durant la reunió s’han resolt dubtes i s’han pogut donar a conèixer fòrmules per facilitar els procediments i la gestió d’inici d’activitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Sessió apartaments turístics
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet