Reunió per al desenvolupament de la zona industrial i la promoció d’habitatge social a Roses

La reunió mantinguda ahir entre membres de l'Ajuntament de Roses i representants del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, va servir per avançar entorn a temes com la posada en marxa de la zona industrial, o el desenvolupament de la promoció d’habitatge social a diferents espais de la vila.
Solars antic Càmping Bahia

Solars antic Càmping Bahia

27/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Agustí Donat, es van desplaçar ahir a Barcelona on van mantenir una reunió amb el secretari de Planificació Territorial de la Generalitat de Catalunya, Oriol Nel·lo, i amb el director general d’Urbanisme, Joan Llort. La valoració feta per l’alcaldessa d’aquesta trobada ha estat molt positiva, ja que durant la mateixa es va avançar entorn a temes de gran importància per al municipi, tals com la posada en marxa de la zona industrial, o el desenvolupament de la promoció d’habitatge social a diferents espais de la vila.

Durant la reunió mantinguda ahir, es van tractar diferents projectes i actuacions de la vila, afectats o condicionats per l’ordenació prevista tant pel Pla Territorial de l’Alt Empordà, com pel Pla de la Serra de Rodes.

En referència al desenvolupament de la zona industrial, els responsables del PTOP van adoptar el compromís de buscar un espai alternatiu que possibiliti l’ampliació de la mateixa, atès que l’emplaçament actual no permet destinar-hi més superfície. La petició dels responsables municipals va ser que es desencalli en breu la situació actual, per tal d’oferir a l’empresariat de la vila una alternativa que li permeti donar cabuda a les seves activitats, i una solució definitiva a les seves necessitats.

Un altre tema acordat en referència a la zona industrial va ser l’adequació d’un vial de connexió entre aquesta àrea i la urbanització El Cortijo, el qual donaria una alternativa circulatòria cap a la C-260, en direcció a Figueres i a l’autopista. D’altra banda, també es va acordar avançar en el procés d’assignació de preus per al desenvolupament de la zona industrial prevista actualment, per tal de permetre el més aviat possible la instal·lació de les primeres activitats.

Pel que fa a la promoció d’habitatge social a la vila, l’INCASOL disposa de grans espais emblemàtics a la població com són la zona coneguda com a UA4 (entre Raval dels Grecs i Roger de Llúria), o els solars de l’antic Càmping Bahía (entre l’Av. de Rhode i la carretera de Roses a Vilajuïga). L’alcaldessa de Roses i els responsables del PTOP, van concertar coordinar-se per trobar solucions i desencallar els projectes de construcció de diferents fases de promoció d’habitatge social al municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document