Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Roses acollirà de nou els campus esportius d’estiu del Milan, amb la participació d’uns de 300 joves

Roses acollirà de nou els campus esportius d’estiu del Milan, amb la participació d’uns de 300 joves

Roses acollirà entre els propers dies 26 de juny i 23 de juliol els campus esportius d’estiu del club AC Milan, que duran a Roses uns 300 nens d’edats compreses entre 7 i 15 anys. És el tercer any consecutiu que el club italià organitza aquestes estades esportives a Roses.
Els participants als campus del Milan

Els participants als campus del Milan

16/06/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els Milan Junior Camps portaran a Roses en els propers dies més de 200 joves esportistes, que s’entrenaran a les instal·lacions esportives municipals dirigits pels entrenadors professionals del sector juvenil de l’AC Milan. El club italià organitza estades d’una setmana per a grups de, com a màxim, un centenar de nens. El primer grup arribarà a Roses el dia 26 de juny i s’hi estarà fins el 2 de juliol, mentre que el segon farà l’estada a Roses entre els dies 3 i 9 de juliol. El tercer i últim grup arribarà el dia 17, per marxar el 23 de juliol. Als campus s’hi han inscrit joves de totes les nacionalitats, des d’italians, belgues, alemanys i francesos, fins a esportistes procedents d’arreu de l’Estat Espanyol.
Trobareu més informació sobre aquests campus a la pàgina web http://www.milanjuniorcamp.com/italiano/index.htm

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Els participants als campus del Milan
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet