Roses acollirà el primer dels dos concerts que Alejandro Sanz realitzarà a Catalunya

Alejandro Sanz oferirà un concert a Roses el proper 7 d’agost, dins la seva Gira mundial 2007 “El Tren de los momentos”. Aquest serà el segon dels concerts que l’artista oferirà a Espanya (el primer serà el 4 d'agost a Santiago de Compostela), després del llarg recorregut que des del passat mes de març està realitzant per les principals ciutats del continent americà.
Alejandro Sanz

Alejandro Sanz

03/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Juntament amb la ciutat de Barcelona, Roses rep l’honor d’acollir un dels dos concerts que Alejandro Sanz oferirà en terres catalanes, presentant el seu darrer treball discogràfic "El tren de los momentos". L’àlbum, el desè treball de la seva carrera, reuneix 10 temes inèdits enregistrats a la seva casa de Miami, així com a Bahamas, Mèxic i Madrid. En ell han participat destacats artistes com Juanes, Antonio Carmona, Alex González (Maná), Shakira i Calle 13.

L’escenari triat per al concert a Roses ha estat el recinte de la monumental Ciutadella, declarada conjunt historicoartístic l’any 1961, i on més de 130.000 m2 de superfície apleguen vestigis de diferents èpoques i ocupacions, com les restes de la ciutat grega de Rhode, el barri hel·lenístic, la vila romana o el monestir romànicollombard de Santa Maria.

El concert que Alejandro Sanz oferirà el 7 d’agost tindrà un aforament per a uns 14.000 espectadors. Amb una durada de 3 hores, el cantant interpretarà els nous títols del seu darrer àlbum, així com un extens recorregut pels temes que més èxit li han aportat al llarg de la seva trajectòria. La interpretació serà en la seva totalitat en el més rigorós directe, a excepció de la cançó que Sanz interpreta amb Shakira, on es realitzarà un simulacre de la veu de la cantant.

L’espectacle compta amb la participació de més de 80 persones entre producció, so, músics, cors, etc. Un escenari superior als 400 m2, pantalles led wall en moviment i motors de velocitat variable, fan que l’escenografia es converteixi en una estructura dinàmica, transformant l’escena tema a tema.

La venda anticipada d’entrades està disponible des d’ahir a través dels serveis de Telentrada de Caixa Catalunya a un preu de 30 €, i més endavant es posaran altres punts de venda a Roses i a la resta de Girona. El mateix dia del concert, a les taquilles, el preu serà de 35 €. 

El concert s’iniciarà a les 22.30 h, tot i que tres hores abans s’obriran les portes del recinte als assistents. Des de l’obertura de portes, i durant tota l’actuació, el recinte disposarà de diversos punts de venda de menjar i begudes i comptarà amb els habituals serveis sanitaris, de seguretat i sanitat. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document