Roses acollirà per segon any consecutiu els Camps Esportius d'Estiu del Milan

La vila de Roses acollirà entre els propers 24 de juny i 15 de juliol, la realització dels campaments esportius de l'AC Milan. Les activitats estan obertes a nois i noies de totes les nacionalitats, amb edats compreses entre el 7 i els 15 anys.
Cartell Campus Milan

Cartell Campus Milan

10/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i PRemsa  

Els "Milan Junior Camp" són les estades esportives que l’AC Milan dirigeix als esportistes més joves, oferint-los la possibilitat de viure una experiència futbolística sota la guia dels entrenadors professionals del sector juvenil de l’AC Milan.

Durant les estades, cadascuna de les quals té una durada d’una setmana, els joves participants realitzen activitats diverses, com un curs de futbol, piscina, animació en el temps lliure, entrenaments i competicions.

El preu per assistir al Milan Junior Camp durant una setmana és de 680 euros en cas d’incloure l’allotjament i pensió completa, i de 400 euros en cas de participació en les activitats sense allotjament (inclou dinar). Els clubs i entitats esportives compten amb descomptes.

Aquest serà el segon any consecutiu que el club italià escull la vila de Roses per a la celebració d’aquests campus. Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a l’Hotel Grecs de Roses (tel. 972 25 61 62), o bé consultar la pàgina web www.polisporteventi.it.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document