Roses aconsegueix 58 llocs de treball en plans d’ocupació per al 2011

L’Ajuntament de Roses ha obtingut la totalitat dels 7 plans d’ocupació sol·licitats en la convocatòria del Projecte Impuls, convocada pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat. Aquests plans generaran al llarg del 2011 en el municipi, un total de 58 llocs de treball d’una durada de sis mesos, adreçats a aturats que no cobrin la prestació d’atur i que figurin com a demandants d’ocupació al SOC.
Pla ocupacional 2010

Pla ocupacional 2010

05/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat ha aprovat la sol·licitud de subvenció del consistori rosinc per prosseguir durant el 2011amb les accions de generació d’ocupació al municipi, després de l’èxit de les campanyes iniciades el desembre de 2008, i que han permès fins al moment l’ocupació de 56 persones. La subvenció atorgada ara per fer front a contractacions de 2011 és de 406.000 euros.

Els projectes impulsats des de l’Ajuntament dins aquest pla ocupacional tracten diferents temàtiques i àmbits dels serveis municipals, fet que permetrà l’ocupació de persones amb trajectòria i perfils professionals diversos. Així, es troben el projecte d’educació cívica i mediambiental (4 contractes), el de neteja i manteniment de boscos (23 llocs de treball), el d’arranjament d’equipaments esportius (6), el de reciclatge (18), el d’alfabetització digital (1 contracte), el de foment de la convivència ciutadana (1) i el de prevenció d’incendis (5 llocs de treball).

Les persones que poden participar en aquests plans ocupacionals han de ser treballadors desocupats, inscrits des de fa un mínim de 6 mesos com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació, i que no cobrin la prestació o subsidi d’atur o els manqui un mes per exhaurir-la. El procés selectiu es realitzarà a través de les Oficines de Treball de la Generalitat, que posteriorment facilitaran els candidats a l’Ajuntament de Roses, qui realitzarà la selecció dels treballadors.

La contractació dels 58 treballadors serà d’un 70% de la jornada, mentre que, paral·lelament, els participants rebran formació amb una durada de 30 hores. Aquesta acció formativa se centrarà entorn a temàtiques d’orientació laboral i de foment de l’emprenedoria.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document