Roses al UICN- Congrés Mundial de la Natura

El Projecte Ninam és l’ambaixador de Roses al UICN, el Congrés Mundial de la Natura que se celebra del 5 al 14 d’octubre a Barcelona. Més de 8000 experts entre líders mundials, ong’s i associacions conservacionistes discutiran sobre sostenibilitat i patrimoni natural. Roses, com no podia ser d’altra manera, hi és present. Cada dia a roses.cat, crònica de la jordana al Congrés Mundial de la Natura
UICN

UICN

06/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Què és UICN?

UICN és la xarxa ambiental de caràcter global més gran i antiga del món. És una unió democràtica que reuneix més de 1.000 organitzacions governamentals i no governamentals, a més d’uns 11.000 científics voluntaris i experts del voltant de 160 països. El treball de UICN compta amb l’ajut d’un personal que es composa de 1.000 professionals, presents en 60 oficines, i centenars de socis dels sectors públics, no governamentals i privat de tot el món.

+ info: http://www.iucn.org/es/sobre/index.cfm

Què és el Projecte Ninam?

PROJECTE NINAM pretén ser una plataforma d’estudi dels cetacis de la Mediterrània Noroccidental, que aculli a tots aquells grups, departaments, institucions, estudiants o organitzacions que desitgin realitzar estudis, bé sigui en el camp del comportament, la distribució, eco-biologia, comunicació o qualsevol altre àmbit. També vol acollir a totes aquelles persones que a títol individual i sense necessitat de posseir cap formació específica, desitgin participar de forma activa en estudis de camp.

+ info: http://www.projecteninam.org/catala/index_flash.htm

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document