Roses anuncia la licitació del projecte del Montserrat Vayreda

El passat dijous sis de setembre es van reunir la primera tinent d’Alcalde i la regidora d’Ensenyament, Montserrat Mindan i Sílvia Useros, respectivament, amb la directora de l’escola Montserrat Vayreda i representants de l’AMPA de la mateixa. L’objectiu de la reunió és traslladar als representants de l’escola els terminis que ha de seguir el tràmit administratiu de la licitació.
12/09/2012 00:00 -    
El 27 de juliol es va publicar al DOGC la licitació del contracte d’assistència per a la redacció del projecte per valor de 321.475 €, i la data límit per presentar les ofertes serà el 19 d’aquest mes de setembre. S’ha previst que les ofertes tècniques s’obrin el dia 11 d’octubre i les econòmiques el dia 6 de novembre i, un cop fetes les valoracions, es preveu que l’adjudicació es pugui fer públic cap a finals de novembre.El termini d’execució serà de quatre mesos.
La construcció d’aquesta escola sempre ha estat una de les prioritats de l’Equip de Govern actual, i el fet de poder presentar aquestes dates corroboren la coordinació entre Ajuntament i Generalitat per avançar el més ràpidament possibe. Tal i com explica la regidora d’ensenyament, la Sra. Useros, “el Vayreda és un tema que ha estat sobre la taula des del primer dia que vam entrar a governar i no hem parat fins a poder confirmar que això que els presentem als representants de l’escola avui, és una realitat.”
La primera Tinent d’Alcalde, la Sra. Mindan, ha manifestat la satisfacció que és per tot l’Equip de Govern, i especialment per ella mateixa i la regidora d’ensenyament, el fet que el context de crisi actual, el departament de la Generalitat sigui sensible al fet que la construcció de l’escola Montserrat Vayreda sigui una prioritat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document