Roses augmentarà més d’un 30% la plantilla de la Policia Municipal

Després del procés de selecció realitzat el passat mes de setembre, Roses ha incrementat la plantilla de la Policia Local amb la dotació de cinc noves places d’agent fixes. L’objectiu de l’Ajuntament és continuar ampliant aquesta dotació durant el proper any, la qual cosa suposarà un increment del 33,3 % respecte a la plantilla existent fins ara.
11/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous efectius s’incorporaran al servei de la població a partir del proper mes de juny, un cop superin els cursos de l’Escola de Policia de Catalunya als quals assisteixen actualment. D’altra banda, l’Ajuntament ja té previst augmentar la dotació d’agents per a l’any 2008, amb la convocatòria de noves places.

Amb aquest increment de plantilla es vol actuar en conseqüència amb l’important augment poblacional que està experimentant Roses en els darrers temps, i donar així resposta a les necessitats en matèria de seguretat que aquest creixement implica.

Una altra de les fites marcades és l’establiment a mig termini d’un nou servei de policia comunitària o policia de barri, amb el qual es vol implantar un sistema de seguretat i vigilància, basat en la proximitat amb el ciutadà.

Aquest servei consistirà en la repartició del terme municipal en diferents àrees en funció de les seves característiques i necessitats, i l’assignació d’un policia a cadascuna d’elles. Aquest agent tindrà una presència als carrers molt propera als veïns i veïnes, sobretot en les franges horàries del dia en què més es requereixi el servei (obertura de comerços, entrada i sortida escoles, desenvolupament activitats cíviques o veïnals, etc)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document