Roses avança cap a la distinció com a Estació Nàutica

El gerent de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, Rafael Moreno, ha visitat Roses amb l’objectiu de conèixer de primera mà les potencialitats del municipi com a possible destinació com a Estació Nàutica. Durant la jornada, a més de visitar les infraestructures i equipaments de la ciutat, el gerent es va reunir amb els responsables municipals i l’empresariat del sector nàutic, amb qui va parlar de les iniciatives a emprendre per assolir aquest important distintiu nàutic.
Visita gerent EStacions nàutiques a Roses

Visita gerent EStacions nàutiques a Roses

23/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La trobada va ser una primera pressa de contacte després quel’Assemblea General de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, aprovés el passat 29 de maig la candidatura de Roses com a Estació Nàutica. Les Estacions Nàutiques són destinacions turístiques especialitzades en esports i activitats nàutiques que disposen de tots els serveis complementaris (allotjament, restauració i activitats en terra) i que, després d’un exhaustiu control, reben aquest segell de qualitat i garantia. 

Durant la trobada d’ahir, en la qual també va participar donant suport a la candidatura de Roses el president de l’Estació Nàutica de l’Estartit-Illes Medes, Josep Ma Pla, es van presentar les potencialitats amb les quals compta Roses per optar a la distinció, i es van visitar equipaments, clubs i serveis, com ara el Port Esportiu, l’Escola Municipal de Vela o els diferents serveis i activitats nàutiques que s’extenen al llarg del passeig i de les platges del municipi. 

El gerent de l’associació espanyola es va reunir també amb l’alcaldessa i membres del consistori, així com amb l’empresariat del sector nàutic i de l’oferta complementària de Roses, amb qui va parlar de la seva implicació en el desenvolupament del projecte i posterior gestió de l’estació nàutica. 

L’Ajuntament treballarà ara en la implementació del model de gestió necessari per aconseguir de manera definitiva aquesta important destinació, en el qual és cabdal la implicació del sector privat a través d’un ens mixt públic-privat.

Actualment, són 21 les estacions repartides per tot el territori espanyol, les quals compten amb l’aval de les conselleries de Turisme de set comunitats autònomes i de Turespaña.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document