Roses busca voluntaris per col·laborar en els macro-esdeveniments nàutics de 2012

La població de Roses inicia aquest 2012 una gran aposta per la celebració d'esdeveniments nàutics d'alt nivell, fet que la convertirà en el municipi espanyol líder pel que fa al nombre de campionats d'Europa i del Món. Els impulsors del projecte, Grup d’Esports Nàutics (GEN), Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Ajuntament de Roses, fan una crida als habitants del municipi perquè s’impliquin en aquesta important fita i participin com a voluntaris en l’organització dels esdeveniments.
cartells competicions

cartells competicions

21/02/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Roses acollirà al llarg d’aquest any fins a 10 competicions esportives d’alt nivell, la majoria de les quals reuniran un importantíssim nombre de persones (arribant a sobrepassar en algun cas el miler de participants). Per poder fer front a tota la capacitat organitzativa i logística que es requerirà durant el desenvolupament dels diferents campionats, els organitzadors volen impulsar la creació d’una plataforma de voluntaris, que doni suport a les diferents tasques a realitzar.

Amb aquesta intenció s’ha convocat una reunió informativa que tindrà lloc el proper divendres 24 de febrer (20.30 h, Teatre Municipal), on es detallaran el calendari de competicions, les característiques de cada esdeveniment, les tasques necessàries i la manera en què cada rosinc o rosinca pot col·laborar amb aquest projecte.

Els organitzadors han previst la creació de diferents àrees de participació (idiomes, recepció i atenció als esportistes, funcions logístiques durant les competicions, avituallaments, suport en el mar, etc), on cada col·laborador pugui adherir-se d’acord a la seva disponibilitat i característiques. Per participar, cal que els interessats omplin un full d’inscripció que es lliurarà el dia de la presentació, especificant àrea de treball escollida, horaris i dates disponibles, etc.

La voluntat de GEN, Estació Nàutica i Ajuntament, és la d’aplegar el major nombre possible de col·laboradors per garantir l’èxit de les competicions, al temps que fer partícip a la ciutadania en un projecte que aportarà a Roses una important projecció esportiva i turística i que pot posicionar la població com a referent en l’organització de macro-esdeveniments nàutics. Durant aquest any, la repercussió per al municipi està prevista en un total de 12.000 estades i un impacte econòmic de 2 milions d'euros.

Al llarg d'aquest any 2012 es celebraran a Roses els següents esdeveniments nàutics:
Setmana Catalana de Vela
Campionat d'Europa 29rXX
Campionat del Món Slalom Windsurf Femení
Campionat d'Europa Slalom Windsurf Masculí
Tour de França de Vela
Campionat de Catalunya de Llagut
Campionat de Catalunya Laser std.
To Be Laser Master
Campionat d'Europa Laser Masters

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document