Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Roses celebra la TARDA JOVE

Roses celebra la TARDA JOVE

El proper dissabte 18 de novembre, el Centre d’Activitats de Roses (CAR) acollirà una nova edició del Fòrum Jove. Aquesta activitat té com a objectiu obrir el diàleg directe amb els joves del municipi, per tal que aquests puguin expressar les seves opinions i inquietuds en relació amb els programes desenvolupats que tenen a veure amb ells.
Joventut

Joventut

09/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Fòrum Jove de Roses va néixer l’any 2000 de mans de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, com a eina de participació que pretén abordar les actuacions municipals en matèria de joventut, a partir de les experiències i necessitats manifestades pels propis joves del municipi.

El Fòrum arriba, doncs, a la sisena edició plenament consolidat i amb un elevat índex de participació entre els joves del municipi. A partir de les seves propostes, són nombroses les activitats i serveis que l’Àrea de Joventut organitza al llarg de l’any, com ara colònies, intercanvis, excursions, ...

L’activitat es durà a terme al CAR JOVE, el dissabte 18 de novembre de 16 a 18 hores, i consistirà en la realització de grups de treball i debat. Per a una millor organització cal que els i les joves que hi vulguin participar s’inscriguin prèviament al CAR JOVE, de dilluns a dissabte de 16 a 20 hores.

A més a més, aquesta mateixa tarda tindrà lloc la Festa de proclamació de la Pubilla i l’Hereu 2006. Com en la passada edició, i degut a la bona acollida aconseguida, també es proclamaran la Pubilleta i Hereuet 2006.

Les activitats prosseguiran a la nit, a partir de les 21.30 h, amb la Festa del Fòrum Jove i la proclamació de la Pubilla i Hereu que tindran lloc a la pista poliesportiva de Roses, i que comptarà amb l’actuació dels grups Aurània i 40º i una festa discomòbil.

Els joves interessats en ser Pubilla, Hereu, Pubilleta o Hereuet 2006, s’han d’inscriure a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, fins al dijous 16 de novembre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Joventut
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet