Roses celebra Sant Jordi amb l’espectacle poèticomusical Precaució: Obres!

Demà, diada de Sant Jordi, Roses presenta en el Teatre Municipal (20 h, entrada gratuïta) l’espectacle poèticomusical Precaució: Obres!, d’Enric Casasses i Feliu Gasull. En aquesta ocasió, els dos artistes tornen a col·laborar en un muntatge d’interacció, on els mots i la música prenen formes molt diverses al llarg de les peces que composen l’espectacle.
precaució, obres

precaució, obres

22/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Enric Casasses i Feliu Gasull ja fa alguns anys que es coneixen i, de tant en tant, es troben i col·laboren junts intercanviant la música i els mots. Els poemes dits per l’Enric Casasses s’entreteixeixen amb les músiques de Feliu Gasull a la guitarra. La interacció entre veu i música pren formes molt diverses en les diferents peces, que van des de "solos" de cada un d’ells, fins a duets fets exprés de l’un per a l’altre i viceversa.

"Precaució; Obres!" és la força i la visceralitat poètica d’un dels més reconeguts dels nostres poetes contemporanis, l’Enric Casasses, caracteritzat per una poesia sonora i expressiva que, junt amb les composicions del gran guitarrista i compositor Feliu Gasull, fan aquest espectacle únic i sincerament autèntic.

A més d’aquest espectacle, Roses comptarà durant tota la jornada de demà amb la tradicional instal·lació de parades de roses i llibres a la plaça Catalunya. D’altra banda, l’IES Cap Norfeu acollirà la sisena edició de la marató poètica, consistent en la lectura de poemes i textos literaris a càrrec d’alumnes de les escoles, llars d’infants i IES del municipi.

Per últim, Roses comptarà demà amb la visita d’una delegació de membres de l’Ajuntament de Céret, amb la qual es prosseguirà amb les converses sobre el programa de cooperació transfronterera que els dos municipis volen impulsar conjuntament. Durant la trobada, es visitaran diverses instal·lacions i equipaments del municipi, així com l’Espai Cultural La Ciutadella.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document