Roses connectada amb l’aeroport d’El Prat a partir de l’1 de juliol

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost (ambdós dies inclosos), un total de 4 serveis diaris de la companyia Sarfa facilitaran les comunicacions entre Roses i l’aeroport del Prat, on s’ha habilitat una nova parada a la T2. El nou servei permetrà una connexió directa -sense transbordaments- entre Roses i l’Aeroport de Barcelona, fent possible un servei més ràpid, còmode, econòmic i segur.
22/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fins ara, per anar a l’aeroport en servei de bus s’havia d’anar fins a Barcelona i després anar fins a la Plaça Catalunya i agafar l’Aerobús. A partir de l’1 de juliol, aquest transbordament ja no serà necessari i permetrà estalviar temps i diners a l’usuari, alhora que una millora en la seguretat dels equipatges.

En total s’oferiran 4 transports directes diaris, 2 d’anada i 2 de tornada. Les sortides des de l’Aeroport de Barcelona (T2) direcció a Roses (Estació Busos) seran a les 11.25 h i a les 20.25 h, mentre que el servei a la inversa tindrà lloc a les 7.45 i a les 16.30 h. El preu del bitllet senzill és de 23,05 € i hi ha la possibilitat d’adquirir un bitllet d’anada i tornada per 45,20 €. Entre la Terminal T1 i la Terminal T2 hi ha un servei de bus gratuït amb freqüències cada 5 minuts. A l’Aeroport del Prat els bitllets es vendran en el propi bus.


Aquesta millora respon a la voluntat de la companyia d’ajustar l’oferta de serveis de transport públic a les necessitats dels viatgers, tenint en compte l’important creixement de la demanda estacional que experimenta aquesta àrea en els mesos de juliol i agost, com a conseqüència de l’augment de l’activitat turística durant la temporada d’estiu.

Tots els horaris es poden consultar a través del telèfon 902 30 20 25 i a la web www.sarfa.com (apartat Busweb), des d’on també hi ha la possibilitat de fer la compra online anticipada.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document