Roses delega a la Diputació la recaptació dels impostos que es paguen fora del termini

L’Ajuntament de Roses ha delegat a la Xarxa Local de Tributs de la Diputació de Girona la recaptació dels impostos que no han estat pagats durant el període voluntari que determina el calendari del contribuent. Aquest organisme s’encarregarà de tramitar el seu cobrament per la via executiva, a través de requeriments i/o avisos d’embargament.
impostos

impostos

06/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Amb aquest objecte, la Diputació ha obert una oficina al carrer Francesc Macià número 23 de Roses per gestionar la recaptació dels impostos que han vençut el seu període voluntari de cobrament. Amb tot, l’àrea de Recaptació de l’Ajuntament continuarà oferint els seus serveis d’atenció al públic per a qualsevol gestió relacionada amb aquest tema. L’objectiu d’aquesta mesura és optimitzar l’eficàcia dels recursos de les administracions públiques, tenint en compte que a l’hora de tramitar embargaments de comptes corrents, finques o salaris, l’Ajuntament té unes competències territorials limitades al terme municipal de Roses, mentre que la Diputació té unes competències territorials més àmplies.
Els impostos que es veuran afectats per aquesta mesura són l’Impost de Béns Immobles, el de Vehicles de Tracció Mecànica, el de Construccions i Obres, el d’Increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana o plusvàlua, i totes les taxes municipals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document