Roses destina 1,2 milions d’euros al manteniment de l’asfaltat i pavimentació de carrers

El ple municipal de Roses celebrat ahir va aprovar el nou Pla per a la conservació i manteniment de paviments en vies públiques (PVIR), el qual preveu la realització d’un total de noranta obres d’asfaltatge a curt i mitjà termini. El Pla inclou carrers pertanyents a diferents sectors del nucli i de les urbanitzacions del municipi, i compta amb un pressupost d’1.267.000 €.
Asfaltatge

Asfaltatge

30/01/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Paral·lelament als projectes de reurbanització i de creació de nous espais públics que es realitzen a la vila, el consistori rosinc ha realitzat un estudi per definir i valorar econòmicament les actuacions de conservació i pavimentació necessàries a diferents carrers de la vila, amb l’objectiu d’executar les obres necessàries per mantenir en òptimes condicions la vialitat, tant de vehicles com de vianants, de les vies públiques del municipi.

El projecte resultant ha marcat un total de 90 actuacions a realitzar en un període d’entre tres i quatre anys, marcades per prioritats en funció de l’estat de conservació dels diferents paviments i de la necessitat d’arranjament de cada cas. En una primera fase que s’iniciarà durant aquest 2007, es portaran a terme 45 obres d’asfaltatge i pavimentació de voreres, amb un cost de 236.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document