Roses es mobilitza per la Síndrome de Moebius

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Roses una nova edició del Festival organitzat per la Fundació Síndrome de Moebius, el qual comptarà amb la participació de nombroses entitats i artistes locals i comarcals. Els fons que es recaptin durant els actes, que tindran lloc dissabte i diumenge al Teatre Municipal, es destinaran als afectats i a la investigació d’aquesta malaltia.
Festival Moebius 2006

Festival Moebius 2006

10/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Festival per la Síndrome de Moebius arriba enguany a la seva 6a edició. Es tracta d’un esdeveniment plenament consolidat a Roses, que testimonia en cada nova edició la solidaritat dels seus habitants i que, novament, aplegarà la participació de nombrosos col·lectius vinculats al món de la dansa i la música (escoles de dansa, formacions musicals, entitats esportives, solistes, associació sardanista, etc).

Els actes comptaran també amb la presència de membres de la Fundació d’arreu d’Espanya, alguns dels quals faran petites intervencions al llarg del cap de setmana. El doctor Pérez Aytés, responsable del projecte d’investigació de la Síndrome de Moebius a nivell estatal, obrirà els actes de dissabte (21 hores), amb la presentació de les darreres novetats i esdeveniments relacionats amb aquesta malaltia.

El diumenge el Festival s’iniciarà a les 18 h, i comptarà amb noves actuacions i amb la celebració del sorteig de premis.

La síndrome de Moebius és una malaltia causada per dos importants nervis cerebrals que no s'arriben a desenvolupar totalment, i que poden acabar provocant símptomes com paràlisi facial, manca de moviment als ulls, problemes d'oïda i dentals o dificultats en la parla, entre d'altres.

Tots els fons recaptats amb la celebració d'aquest festival es destinaran a donar a conèixer la malaltia, a la realització de projectes d’estudi i investigació, a oferir suport als afectats i a les seves famílies, i a facilitar la integració dels afectats en la societat actual.

PROGRAMA GALA MOEBIUS 2007

Dissabte 13 d’octubre

PRESENTACIÓ
SALUTACIONS DELS/LES MEMBRES DE LA FUNDACIÓ
PRESENTACIÓ DARRERES INVESTIGACIONS SOBRE LA “SINDROME DE MOEBIUS” a càrrec del DR. PÉREZ AYTÉS
TALLER DE DANSA TRADICIONAL – CRISTINA BARCELÓ –
ESTUDI DE DANSA HIP-HOP GIMROS CLUB – DANA CABEZA GÓMEZ-
ASSOCIACIÓ SARDANISTA “LA ROTLLANA”
DANNY’S
ESCUELA DE DANZA GABRIELA MARTÍN
ESCOLA DE LILIANE AUGÉ
EL CHINO Y EL CHINCHETA con CARMELO
ESCUELA DE DANZA MÓNICA LUCENA
MÓNICA CÁCERES
MELISSA SÁNCHEZ

Diumenge 14 d’octubre

PRESENTACIÓ
SALUTACIÓ MEMBRES DE LA FUNDACIÓ
GABRIELA MARTÍN
MELISSA SÁNCHEZ
ESCOLA DE DANSA SÍLVIA BUSQUETS
JOAN ROMAÑACH
MÓNICA CÁCERES
GIMNÀS EVA BUENO
AURÀNIA
BLANCA MENDOZA
CARME BRUNET
EL CHINO Y EL CHINCHETA con CARMELO
SORTEJOS

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document