Roses es prepara per acollir més de 2.000 participants en la Setmana Internacional de Petanca

Roses acollirà entre els propers dilluns 29 de setembre i diumenge 5 d’octubre, la celebració de la Setmana Internacional de Petanca Ciutadella de Roses, que comptarà amb una participació d’entre 2.000 a 3.000 petanquistes. Amb motiu de la realització d’aquest campionat, que rebrà esportistes d’arreu del món, s’han habilitat en diferents espais de la ciutat un total de 187 pistes de petanca.
Pistes petanca

Pistes petanca

29/09/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre dilluns i dijous, el certamen acollirà el torneig per a petanquistes no federats, mentre que divendres, dissabte i diumenge s’han reservat a les competicions del torneig federat. Les diferents proves dels campionats tindran lloc totes les tardes a les pistes habilitades amb aquesta finalitat darrera de l’antic càmping Bahia (amb un total de 134 pistes), així com en els camps municipals de petanca i terrenys adjacents, que acolliran 45 pistes més, el quadre d’honor de 8 pistes i grades on se celebrarà la final del torneig, i una carpa que acollirà l’estage i la fira de petanca.

 

Amb el suport a aquesta iniciativa, organitzada per l’entitat Universal Petanque Events, l’Ajuntament de Roses aposta novament per la potenciació del turisme esportiu al municipi, mitjançant la potenciació de nous atractius i esdeveniments que contribueixin a portar fins a Roses un important nombre de visitants fora de la temporada turística.

 

En aquesta ocasió, la Setmana Internacional de Petanca atraurà entre 2.000 i 3.000 visitants que s’allotjaran en establiments hotelers de la població, i que s’espera contribueixin a incrementar l’activitat comercial, restauradora i turística de Roses durant tota la setmana.

 

La Setmana Internacional de Petanca està considerada una de les tres competicions de petanca més importants de tot el món, i que major nombre de participants apleguen, amb petanquistes de tot Europa, EEUU, Argentina, etc. La voluntat de l’Ajuntament és que Roses pugui esdevenir seu permanent d’aquest certamen anual, un cop valorats els resultats i beneficis que la competició aporti a la ciutat.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document