Roses es prepara per rebre l’actuació d’Alejandro Sanz

L’Ajuntament de Roses i els organitzadors del concert d’Alejandro Sanz estan treballant en els preparatius per acollir l’actuació del cantant que tindrà lloc al municipi el proper dimarts, dia 7 d’agost. El muntatge de l’escenari a l’nterior del recinte monumental de la Ciutadella, i l’habilitació d’una gran àrea d’aparcament propera al concert, centren aquestes tasques prèvies.
01/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Alejandro Sanz oferirà un concert a Roses el proper 7 d’agost, dins la seva Gira mundial 2007 "El Tren de los momentos". Aquest serà el segon dels concerts que l’artista oferirà a l’estat espanyol (el primer serà el 4 d'agost a Santiago de Compostela), després d’aplegar més de mig milió de fans al llarg del recorregut realitzat per les principals ciutats del continent americà.

Per donar resposta al nombrós públic assistent que es preveu, l’Ajuntament ha començat a habilitar una gran àrea d’aparcament a l’entrada al nucli de la població, molt propera al recinte emmurallat de la Ciutadella, indret on tindrà lloc el concert. Concretament, aquest espai estarà ubicat als terrenys de l’antic Càmping Bahía, situats en la confluència entre l’Av. de Rhode i la carretera de Roses a Vilajuïga, i tindrà una capacitat per a prop de 1.000 vehicles.

També s’instal·larà la senyalització necessària en els accessos al municipi, que indicarà la situació de la zona d’estacionament, i els organitzadors destinaran personal que donarà les indicacions necessàries als conductors, per tal d’evitar incidències en el moment d’aparcament.

Per preparar l’esdeveniment, avui s’ha iniciat el muntatge de l’escenari que acollirà el proper dimarts aquest concert. L’espectacle compta amb la participació de més de 80 persones entre producció, so, músics, cors, etc. Un escenari superior als 400 m2, pantalles led wall en moviment i motors de velocitat variable, faran que l’escenografia es converteixi en una estructura dinàmica, transformant l’escena tema a tema.

La venda anticipada d’entrades estarà disponible fins al proper dilluns, al preu de 30 €, a través dels serveis de Telentrada de Caixa Catalunya, al Bar Si Us Plau de Roses, al bar Federal de Figueres, i a la cadena de Supermercats Montserrat. El mateix dia del concert, a les taquilles, el preu serà de 35 €.

El concert s’iniciarà a les 22.30 h, tot i que tres hores abans s’obriran les portes del recinte als assistents. Des de l’obertura de portes, i durant tota l’actuació, el recinte disposarà de diversos punts de venda de menjar i begudes i comptarà amb els habituals serveis sanitaris, de seguretat i sanitat.

Amb una durada de 3 hores, el cantant interpretarà els nous títols del seu darrer àlbum, així com un extens recorregut pels temes que més èxit li han aportat al llarg de la seva trajectòria. La interpretació serà en la seva totalitat en el més rigorós directe, a excepció de la cançó que Sanz interpreta amb Shakira, on es realitzarà un simulacre de la veu de la cantant.

Juntament amb la ciutat de Barcelona, Roses rep l’honor d’acollir un dels dos concerts que Alejandro Sanz oferirà en terres catalanes, presentant el seu darrer treball discogràfic "El tren de los momentos". L’àlbum, el desè treball de la seva carrera, reuneix 10 temes inèdits enregistrats a la seva casa de Miami, així com a Bahamas, Mèxic i Madrid. En ell han participat destacats artistes com Juanes, Antonio Carmona, Alex González (Maná), Shakira i Calle 13.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document