Roses es promociona entre els més petits amb jocs i materials didàctics

El Departament de Turisme de Roses ha editat per a aquest estiu una sèrie de material didàctic i d’entreteniment pensat per als usuaris més petits de les platges del municipi. El quadern de dibuix “Pinta Roses!” i un joc de fitxes de memorització donen a conèixer als nens i nenes, racons, personatges i paisatges de la població.
Pinta Roses

Pinta Roses

15/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb el nom Pinta Roses! l’Àrea de Turisme ofereix un total de 12 dibuixos amb diferents aspectes relacionats amb la ciutat, pensats perquè els nens els pintin d’acord amb els models que es proposen. A través de cada il·lustració, s’ofereix un recorregut que mostra indrets com la Ciutadella o el camí de ronda, el port pesquer, la festa del carnaval o els gegants de Roses.

Una altra opció d’entreteniment que ofereix Turisme de Roses per a aquest estiu, és un joc de memorització de fitxes, on els jugadors han d’aconseguir aplegar el major nombre de parelles. Novament, les il·lustracions estan protagonitzades per personatges i racons rosincs, com ara el Castell de la Trinitat, el Dolmen de la Creu d’en Cobertella, crancs, pops, gavines, cantants d’havaneres, windsurfistes o cuiners de suquet.

Per la seva banda, el Departament de Medi Ambient i Platges del consistori rosinc ha editat també un quadern que, a més de permetre als nens i nens passar una bona estona pintant els dibuixos que hi apareixen, també mostra els més petits el significat de les banderes de les platges i les diferents recomanacions i consells de bany.

La confecció dels diferents dibuixos que conformen tot aquest material ha anat a càrrec de l’artista Leonard Beard, pintor i il·lustrador d’origen anglès que des de fa vint anys viu i treballa a Vilanant.

Tant els quaderns de pintura com el lloc de memorització es distribueixen entre els usuaris del Club Infantil que Turisme de Roses instal·la durant els mesos de juliol i agost a la platja Nova, i que ofereix activitats lúdiques, tallers i espectacles infantils per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tots els dies de la setmana, de 14 a 19 h.

Amb aquestes propostes pensades per als més petits, Turisme de Roses dóna resposta a una de les sol·licituds més rebudes a les seves oficines d’informació on, atès el turisme eminentment familiar que visita Roses, són moltes les peticions d’activitats de lleure per a infants o per realitzar en família.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document