Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Roses exposa la mostra fotogràfica “Comprometidos con Anantapur” de la Fundació Vicente Ferrer

Roses exposa la mostra fotogràfica “Comprometidos con Anantapur” de la Fundació Vicente Ferrer

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses organitza entre els propers 20 de desembre i 3 de gener l’exposició “Comprometidos con Anantapur” de la Fundació Vicente Ferrer. L’acte d’inauguració tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses el proper dissabte dia 20 (17 h), i comptarà amb una xerrada a càrrec del portaveu de la Fundació Vicente Ferrer, Lancy Dodem
17/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Fundació Vicente Ferrer és una ONGD (organització no governamental de desenvolupament), compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, Anantapur, i d’una de les comunitats més pobres i excloses, els dàlits o intocables, els grups tribals i els membres de les backward cast.

A través de la selecció fotogràfica que es mostrarà a Roses, el visitant podrà apropar-se a l'Índia rural i al programa de desenvolupament integral que la Fundació Vicente Ferrer duu a terme a Anantapur. Amb aquesta mostra, la fundació apropa la realitat de l’Índia a totes les persones sensibilitzades amb els països en vies de desenvolupament i mostra a les persones que col·laboren amb ells (més de 138.000 a Espanya), els resultats de la seva solidaritat.

L’exposició romandrà oberta al Teatre Municipal de Roses del 20 de desembre al 3 de gener (excepte els dies 24 i 25 de desembre), de 17 a 20 h. L’entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet