Roses felicita a Quimet Fontdecaba guardonat amb la Medalla Macià.

Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses, ha estat present en la recepció institucional que la Delegació del Govern a Girona ha ofert a Joaquim Fontdecaba i a Fauto Martí, els dos gironins guardonats amb la Medalla al treball Francesc Macià 2008.
Medalla Fontdecaba

Medalla Fontdecaba

27/11/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’acte que s’ha celebrat aquest matí a la seu de la Delegació del Govern a Girona ha estat presidit pel delegat Sr. Jordi Martinoy i ha comptat amb la presència de la directora dels serveis territorials de treball a Girona, Sra. Núria Arnay i l’alcaldessa de Roses Magda Casamitjana, avaladora de la nominació de Fontdecaba al guardó.

Segons Magda Casamitjana el reconeixement de la trajectòria de Joaquim Fontdecaba és el reconeixement "al treball tenaç, humil i constant. En Quimet ho ha donat tot pel sector pesquer de Roses, però també pel món pesquer en general."

Les Medalles Francesc Macià són un guardó creat el 1938 pel conseller de Treball Joan Comorera, com a homenatge al primer president de l'època republicana, i que la Generalitat va rehabilitar l'any 1982. 

Les Medalles Francesc Macià recompensen el treball més anònim i més esforçat. Aquell que desenvolupen homes i dones, empreses i  entitats que no estan a primera línia, però que cada dia es guanyen un reconeixement personal. 

Amb la Medalla President Macià el govern de Catalunya agraeix la contribució dels guardonats a la construcció econòmica i social de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document