Roses incorpora dos parcs urbans de salut

Aquesta setmana s’estan instal·lat a Roses dos parcs urbans de salut, un d’ells a la plaça del Rei, a tocar de la Gran Via, i l’altre darrera de la residència geriàtrica Nova Vida. Els dos espais, cedits per Dipsalut, entraran en funcionament la propera setmana i tenen per objectiu promoure i facilitar la pràctica d’activitats i l’exercici físic entre la població.
Instal·lació Parc Salut pl. del Rei

Instal·lació Parc Salut pl. del Rei

25/02/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells amb poca distància entre ells dissenyats per realitzar exercici físic. S’implanten a l’aire lliure i a l’espai públic, en aquells punts del municipi on hi ha una important afluència de persones. Han estat dissenyats per una comissió d’experts multidisciplinar per tal de garantir-ne la seguretat, l’accessibilitat i la idoneïtat dels aparells i dels exercicis que s’hi realitzen, així com un treball homogeni de tot el cos. Els Parcs estan especialment dirigits a adults i gent gran.

Per promoure l’ús d’aquests equipaments, Dipsalut programarà properament a la població, sessions d’activitat física dirigides per professionals especialitzats, que informaran de la senyalització i les recomanacions d’ús de cada aparell, per tal que els usuaris realitzin correctament els exercicis, fidelitzar-los, transmetre’ls hàbits de vida saludables i avaluar la seva evolució.

El cost d’aquest servei és de 600 euros per parc i any, que el consistori abonarà a Dipsalut per la cessió, dinamització i manteniment dels parcs durant tres anys. Un cop transcorregut aquest termini, serà el propi Ajuntament qui se’n farà càrrec d’aquests espais.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document