Roses inicia el primer cicle "Moments Musicals"

El Teatre Municipal de Roses inicia el proper diumenge 25 de gener la primera edició de "Moments Musicals", cicle de concerts que neix amb l’objectiu de diferenciar-se de l’oferta musical programada en temporada turística i està, per tant, dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn.
1r concert

1r concert

22/01/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El cicle Moments Musicals, organitzat per l’Ajuntament de Roses sota la direcció artística d’Opus Artis, està pensat per ocupar el període que va d’octubre a maig -a excepció de l’edició d’enguany que s’iniciarà aquest gener i finalitzarà al mes de maig-. La voluntat dels organitzadors és "enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de l’època estival".

Les cinc actuacions, que coincideixen en diumenge i s’esdevindran una per mes, són d’alt nivell artístic. Els estils són molt diversos, des del món de la clàssica fins als Tangos, i les formacions estan adaptades a les condicions tècniques de les sales, amb grups corals, grups instrumentals, cambrístics i solistes.

El tret de sortida d’aquesta primera edició anirà a càrrec dels artistes Giuseppe Nova, a la flauta, i Giorgio Costa, al piano. Sota el títol "Grans Melodies", aquest duet interpretarà obres de Beethoven, Gluck, Massenet i Donizetti.

Els concerts tenen lloc a les 19h al Teatre Municipal de Roses. Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a tmr@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document