Roses inicia l’asfaltatge de 30.000 m2 de vials per millorar l’accessibilitat i imatge del municipi

Roses ha iniciat els treballs d’asfaltatge i de condicionament de voreres de diversos carrers, tant del nucli com de les urbanitzacions del municipi. Aquests treballs suposen una inversió total d'1,35 MEUR, finançats en la seva totalitat pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) aportat pel govern central.
Obres asfaltatge

Obres asfaltatge

21/09/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els carrers que es beneficien d’aquest projecte de condicionament es troben vials tant del centre del municipi com de les seves urbanitzacions. Així, durant els passats dies ja s’han asfaltat tant carrers de les urbanitzacions de Santa Margarida i l’Almadrava, com la Gran Via Pau Casals, un dels vials neuràlgics del centre de la ciutat.

Entre avui i demà es renovarà l’asfaltatge del carrer Tirso de Molina, concretament en el seu tram comprés entre la Riera Ginjolers i el carrer Doctor Fleming, i el carrer Arquitecte Gaudí, on els treballs consistiran a reparar flonjalls i trams malmesos. Amb motiu de la realització de les obres avui i demà dimarts el carrer Tirso de Molina quedarà tallat a la circulació. La policia local del municipi senyalitzarà i donarà pas alternatiu per evitar el màxim de molèsties als usuaris.

Paral·lelament a aquestes obres, també es treballa en la rehabilitació i adequació del paviment de voreres a diferents punts del municipi. La totalitat dels treballs s’inclouen dins el pla municipal PVIR, que té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual d’una sèrie de projectes que facin de Roses una ciutat segura, adaptada i sense barreres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document