Roses instal·la una Parc Infantil a la platja de Santa Margarita

A partir de demà, la platja de Santa Margarida de Roses comptarà amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, el Parc Infantil de Platja. Aquest recinte, de 200 m2 de superfície, oferirà entreteniment i diversió tots els dies de la setmana, al llarg dels mesos de juliol i agost. L’organització de nombroses activitats durant tot l’estiu, completaran aquesta àmplia oferta infantil
PArc infantil

PArc infantil

06/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Parc Infantil de Platja té l’objectiu d’oferir una estona d’entreteniment i diversió, tant als nens i nenes del municipi, com als de les nombroses famílies de visitants que Roses rep durant la temporada d’estiu. El Parc, que estarà situat a partir de demà a l’alçada de l’Hotel Marian, funcionarà tots els dies de la setmana de 10 a 13 h, al matí, i de 16 a 18 h per la tarda, amb un aforament per a 25 nens simultàniament.

Un equip de monitors serà l'encarregat de guiar les activitats i jocs, consistents en tallers educatius, jocs de taula, jocs esportius, inflables, manualitats, etc. Per poder participar en aquestes activitats, caldrà que els nens vagin acompanyats del pare, mare o persona responsable, els quals ompliran una butlleta d’autorització. El termini màxim d’estada a l’àrea de jocs serà d’una hora per nen, per tal d’assegurar que tots els infants que vulguin participar puguin fer-ho.Paral·lelament al Parc de Platja, l’Ajuntament ha organitzat un conjunt d’activitats infantils que complementaran aquesta oferta. Així, durant els mesos de juliol i agost, tots els dimarts a la platja Nova (18 h), els dijous a la platja de la Punta (18 h), i els dissabtes a la plaça Catalunya (19 h), tindrà lloc la realització de diversos espectacles d’animació (titelles, pallassos, teatre infantil, circ,...), a càrrec de diferents companyies.

A totes aquestes activitats cal afegir-hi la realització de les sessions de l’Hora del Conte que la Biblioteca Municipal de Roses realitza durant tot l’estiu, cada dimecres, a les 18 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document