Roses millora els seus carrers i continuarà el condicionament d’espais després de l’estiu

Des del passat 4 de juny s’han portat a terme diferents obres de reasfaltatge de vials del centre de Roses, amb els quals s’ha millorat tant la imatge com la mobilitat d’aquest sector de la població. Els treballs s’inclouen dins l’anomenat pla PVIR (Pla de conservació de vies públiques de Roses), el qual preveu encara noves fases de millora al llarg d’aquest any, tant al centre com a les urbanitzacions del municipi.
Carrer d'en Mairó

Carrer d'en Mairó

23/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els carrers reasfaltats es troben diversos trams de la Gran Via Pau Casals (entre la Riera Ginjolers i la Ctra. de Montjoi), del carrer Rahola i Molinàs i del carrer de la Mainada, així com la totalitat de la carretera de les Arenes i del carrer d’en Mairó. Les obres han consistit en la reparació de flonjalls i trams malmesos, de forma que els vials ofereixen ara un una millor circulació i un aspecte més cuidat.

 

El Pla PVIR té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament. La seva finalitat és el desenvolupament gradual d’una sèrie de projectes que facin de Roses una ciutat segura, adaptada i sense barreres.

 

A partir del proper mes de setembre, un cop finalitzi l’aturada d’estiu que interromp la realització d’obres a la via pública, es realitzaran noves fases de treballs del pla PVIR, en aquesta ocasió tant al centre com a les urbanitzacions de la ciutat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document