Roses ofereix activitats per fer en família aquesta primavera

Diferents departaments i serveis de l’Ajuntament de Roses organitzen aquesta primavera activitats culturals i de lleure adreçades al públic infantil i familiar. La totalitat de les propostes que integren aquest programa s’han editat en un llibret informatiu que les famílies ja poden recollir als punts de distribució habituals o consultar a través de la web municipal.
Programació familiar

Programació familiar

14/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Espectacles de titelles, exposicions, teatre, contes, cinema i tallers, són les propostes que Roses ofereix de l’abril al juny. En l’apartat de teatre, per exemple, trobem la representació de l’obra "Els tres porquets" que ha programat Optimist per al mes de maig, o les representacions que l’Aula de Teatre de Secundària del Pla Educatiu d’Entorn oferirà al teatre municipal els mesos d’abril i maig.

L’apartat contes es divideix en dos escenaris: la Biblioteca Municipal, que organitza sessions de l’Hora del Conte per a diferents franges d’edat; i l’Espai Cultural La Ciutadella, que des del passat estiu ofereix programació infantil els caps de setmana.

Una ruta megalítica, els tallers familiars "Petits editors fan un llibre" i "Dibuix per satèl·lit" i les sessions de Petit Cinema amb la projecció de les pel·lícules Ice Age i Madagascar, complementaran el programa fins al juny, mentre l’Ajuntament treballa ja en la preparació de les nombroses activitats que ofereix al públic infantil i familiar durant l’estiu.

Amb motiu d’aquesta programació, l’Ajuntament ha editat un llibret informatiu que ja es troba disponible als punts d’informació municipals habituals (Biblioteca, Ajuntament, Espai Cultural La Ciutadella,...), així com a nombroses botigues i establiments del municipi. També es pot consultar a través de la web municipal www.roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document