Roses organitza el segon workshop entre empresaris i persones que busquen feina per a aquest estiu

El proper dimarts 19 de març, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses una sessió informativa per donar a conèixer entre l’empresariat rosinc la propera realització del segon workshop al municipi. Enguany, la sessió vol aplegar el màxim nombre possible d’ofertes laborals, que estaran dirigides tant a joves que cerquen feina per a l’estiu, com persones a l'atur.
Sessió workshop 2012

Sessió workshop 2012

13/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El format "workshop" consisteix en un punt de trobada entre oferta i demanda laborals, que té per objectiu la contractació de personal. Les sessions es plantegen com una roda d’entrevistes, durant les quals els empresaris poden conèixer personalment als demandants de feina i parlar amb ells sobre les tasques a desenvolupar, la durada dels contractes i les condicions de les ofertes, així com copsar de primera mà quines persones poden reunir un millor perfil per als llocs de treball disponibles.

L’experiència ve avalada a Roses per l’èxit de la sessió organitzada el juny del passat any per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, convocatòria en què van poder participar una setantena de joves que buscaven feina per a la temporada d’estiu, mentre que els empresaris que ofertaven llocs de treball, van ser 10.


L’objectiu d’aquesta temporada és el d’augmentar el nombre d’empresaris que optin per aquesta via per a la contractació del seu personal d’estiu, així com ampliar les ofertes a altres segments de població aturada, a més dels joves.

Amb la intenció de conèixer les necessitats i calendari d’actuacions que precisa l’empresariat del municipi, els departaments de Joventut i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, convoquen una reunió el proper dimarts. En el decurs de la mateixa, es passarà als assistents un qüestionari que permetrà conèixer de primera mà les seves necessitats en matèria de contractació laboral. També està prevista la participació d’un representant de l’Oficina de Treball de Figueres, que explicarà els programes i serveis que es posen a disposició des de la unitat de Serveis a les Empreses.

Es prega confirmació d’assistència al 972 15 25 21 (Àrea de Promoció Econòmica), al 972 15 08 88 (Àrea de Joventut), o bé  via mail
ocupacio@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document