Roses organitza una jornada per promoure l’economia social i solidària

Els propers 9, 10 i 11 d’octubre, l’Ajuntament de Roses organitza a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives unes jornades sobre economia social i solidària, emmarcades en el projecte Equal TESIS.
exposició Emprendre Socialment

exposició Emprendre Socialment

04/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les activitats, obertes a la participació dels ajuntaments, equips tècnics i empresariat de tota la comarca, consistiran en una exposició, la celebració de la Mesa de l’Emprenedor Social i un Taller de l’Expert.

El projecte Equal Tesis- Territoris Emprenedors per a l’Economia Social i Solidària està impulsat per l’Agrupació de Desenvolupament TESIS, formada per diferents entitats i organitzacions públiques i privades de Catalunya. En els darrers tres anys, aquest projecte ha treballat en la recerca de nous models d’intervenció orientats cap a la inclusió dels col·lectius amb més dificultats d’accés al mercat laboral, a través del foment de l'economia social i solidària i la igualtat d'oportunitats.

El consistori rosinc ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa, atenent el seu interès tant en el marc de les polítiques de promoció econòmica i desenvolupament local, com en el camp de la inserció sociolaboral de les persones excloses o en perill d’exclusió.

Per aquest motiu, ha organitzat la jornada "Emprendre Socialment", que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal el proper dimecres 10 d’octubre. Les activitats consistiran en la celebració de l’anomenada Mesa de l’Emprenedor Social (de 10.30 a 12.30 h), adreçada a responsables polítics i equips tècnics municipals i comarcals, en la qual s’exposaran els mecanismes de promoció per a la creació d’empreses d’economia social i solidària i les innovadores fórmules per al seu finançament. A continuació (12.30 a 14 h), tindrà lloc el Taller de l’Expert/a, dirigit a equips tècnics d’assessorament, persones emprenedores, entitats de l’economia social i solidària i ciutadania en general.

De manera paral·lela a aquestes activitats, del 9 a l’11 d’octubre, l’espai Z de la Biblioteca de Roses acollirà l’exposició sobre economia social i solidària "Emprendre Socialment", centrada en la promoció de l’esperit emprenedor, vies de finançament, experiències i bones pràctiques, i l’atenció a col·lectius en risc o situació d’exclusió social, laboral o financera.

L’Ajuntament de Roses ha convidat a participar en aquesta jornada els ajuntaments de la comarca de l’Alt Empordà, Consell Comarcal i Diputació de Girona, així com societats laborals, cooperatives i entitats d’iniciativa social de les comarques gironines.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document