Roses participa a la Verbalíada

Amb 69 inscrits fins al moment, la Biblioteca Municipal de Roses participa enguany en el concurs Verbalíada, projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat adreçat als usuaris d’entre 12 i 18 anys de les biblioteques públiques. Els guanyadors de les fases prèvies (virtuals i presencials), competiran a la gran final que tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona el proper 14 d’abril, i que serà dirigida per Màrius Serra i Oriol Comas.
Verbalíada

Verbalíada

15/02/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els joves interessats a participar en aquesta iniciativa disposen fins al proper 4 de març per fer la seva inscripció a través del web www.verbaliada.cat, i començar a aconseguir punts amb el joc Columnagrama. A continuació, els dissabtes 9 i 16 de març se celebraran les semifinals a totes les biblioteques públiques participants, que constaran de cinc jocs verbals eliminatoris.

Els classificats d’aquesta fase participaran a la Gran Final del 14 d’abril a l’Auditori de Barcelona, on Màrius Serra i Oriol Comas, ajudats pels Txarango, dirigiran les proves en viu que permetran saber quins són els dotze guanyadors de la Primera Verbalíada. Els premis seran immaterials: experiències culturals de proximitat com assistir a un concert des del backstage. I per començar a experimentar-ho, els guanyadors assistiran des de l’escenari de L'Auditori de Barcelona al concert amb què els Txarango tancaran la Gran Final.

Per a més informació podeu adreçar-vos www.verbaliada.cat, o bé a la Biblioteca de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document