Roses participa en el Congrés Mundial de la Natura

Aquest cap de setmana comença a Barcelona el UICN Congrés Mundial de la Natura. El catamarà del Pojecte Niman, una plataforma d’estudi dels cetacis de la Mediterrània Nord occidental patrocinat per l’Ajuntament de Roses, serà present al Moll de la Fusta de Barcelona del 4 al 9 d’octubre. L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, es desplaçarà a Barcelona el dia 5 amb motiu de la inauguració del Congrés.
Catamarà projecte NINAM

Catamarà projecte NINAM

03/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’UICN - Congrés Mundial de la Naturalesa és l'esdeveniment relatiu a la conservació mediambiental  més gran i amb els participants més diversos de tot el món. Se celebra cada quatre anys i el seu objectiu és millorar la forma de gestionar el medi ambient natural per al desenvolupament humà, social i econòmic. Aquest any se celebra a Barcelona entre els dies 5 i 14 d'Octubre.

Més de 8000 líders de governs, el sector públic, organitzacions no governamentals, companyies, agències de les Nacions Unides i organitzacions socials es reuniran per a discutir, debatre i prendre decisions sobre el tema central: un món divers i sostenible.

La presència de Roses en el congrés respón a la voluntat municipal de fer avançar la ciutat cap a un model més sostenible, per la qual cosa es recolliran els coneixements i experiències que compartiran els participants arribats d’arreu del món.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document