Roses participa en el primer Festival Cultural Intercomarcal Vallespir-Alt Empordà

El proper diumenge 1 de juliol, el Grup Teatral Ultrera de Sorda representarà al Teatre Municipal de Roses les obres D’allà dalt i Mai de la vida, de Jaume Llong. Aquest acte s’inclou dins la programació del Primer Festival Intercomarcal de Teatre i Música, que tindrà lloc des d’ara i fins al proper mes d’octubre a diferents poblacions del Vallespir i de l’Alt Empordà.
Teatre Vallespir

Teatre Vallespir

25/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquest Festival Cultural està organitzat conjuntament pel Centre Cultural Català del Vallespir, amb seu social a Ceret, i per l’Òmnium Cultural de l’Alt Empordà, amb seu a Figueres. En aquesta primera edició, participaran quatre grups artístics del Vallespir (2 de música i 2 de teatre) que actuaran a l’Alt Empordà, mentre que quatre formacions empordaneses (3 de música i 1 de teatre), ho faran al Vallespir.

Pel que fa al Vallespir, els grups musicals són L’Orfeó de Sant Llorenç i Els Mariners del Canigó, de Ceret. Els dos grups teatral són el FontFreda de Ceret i el Grup Teatral Ultrera de Soreda.

De l’Alt Empordà, el Festival compta amb la participació de la Coral Polifònica de Figueres, el grup d’havaneres La Garota de l’Empordà, i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, així com del Grup de Teatre de Roses.

La representació del proper diumenge a Roses, tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 18 h. L’entrada és gratuïta. Per la seva banda, el Grup de Teatre de Roses visitarà la sala de festes d’Arles del Tec el 7 d’octubre, amb la representació de l’obra "Un matrimoni de Boston".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document