Roses patrocina el campionat mundial de windsurf Gran Premi Catalunya Costa Brava

Turisme de Roses és un dels patrocinadors del Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya Costa Brava que s’iniciarà demà al Golf de Roses. Amb motiu de la realització d’aquesta competició, alumnes rosincs es desplaçaran el proper dijous a Sant Pere Pescador, on rebran una masterclass de windsurf.
windsurf

windsurf

08/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb 10 edicions celebrades, a punt de celebrar l’onzena, i consolidada com una de les proves clàssiques del calendari internacional, el Gran Premi Catalunya Costa Brava d'enguany torna al Golf de Roses del 9 al 14 de juny, avalada com una de les proves amb més participació del circuit mundial

Atesa la projecció de les aigües i platges del golf de Roses que suposa la realització d’aquesta competició, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Roses dóna suport al Premi Catalunya Costa Brava com a patrocinador institucional. A més, el campionat situa la marca Costa Brava com una de les millors destinacions de la Mediterrània per a la pràctica d’aquest esport i de la nàutica en general.

Amb motiu de la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, estudiants dels cursos de 5è i 6è del CEIP Narcís Monturiol es desplaçaran el proper dijous 11 fins a Sant Pere Pescador, on rebran una masterclass/curs intensiu de windsurf. Durant la jornada coneixeran l’esport i als seus practicants. i monitors especialitzats els introduiran en les tècniques de control de la vela, la influència dels vents, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document