Roses posa en marxa la Borsa de Lloguer Social

A Roses, ha entrat en funcionament la nova Borsa Supramunicipal de Lloguer Social, fruit del conveni de col·laboració signat entre els ajuntaments de Roses i Castelló d’Empúries. Aquest nou servei té per objectiu dinamitzar el parc d’habitatges buit oferint avantatges i garanties als propietaris que vulguin llogar-los i, d’aquesta manera, facilitar l’accés a l’habitatge a persones amb ingressos mitjos i baixos
borsa lloguer social

borsa lloguer social

22/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova oficina està situada a les dependències municipals de la segona planta de la Casa Jordà (plaça Catalunya, núm. 8) on, des d’avui, personal tècnic s’encarrega de l’assessorament i mediació entre propietaris i sol·licitants, així com de la tramitació dels ajuts al lloguer de la Generalitat i del Ministeri d’Habitatge.

Per a la creació del parc d’habitatges necessari, els propietaris que incorporen els seus pisos a la Borsa es beneficiaran de forma totalment gratuïta de diverses garanties i avantatges, com ara tot allò que fa referència a la gestió de l’arrendament, la supervisió del bon ús dels habitatges, les pòlisses multirisc de la llar, la gestió de fiances i les pòlisses per cobrir els possibles impagaments o els actes vandàlics.

Atesa l’experiència de la Borsa d’Habitatge de Castelló d’Empúries, ja en funcionament, l’Ajuntament castelloní serà l’encarregat de les tasques de gestió de la Borsa Supramunicipal, mentre que Roses prestarà el nivell d’informació entre els seus ciutadans.

L’horari d’atenció de la Borsa d’Habitatge, on ja es poden adreçar els ciutadans, és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document