Roses posa ordre a la numeració dels seus carrers

L’Ajuntament ha començat a aplicar l’anomenat Projecte de renumeració de finques de Roses, amb l’objectiu de solucionar les mancances de retolació i numeració que presenten en l’actualitat alguns carrers i evitar així les molèsties que suposen per a nombrosos veïns i veïnes de la ciutat. El projecte s’ha iniciat a la Gran Via Pau Casals, on un total de 96 finques canviaran la seva numeració
nova numeració

nova numeració

19/02/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En els últims anys, Roses ha estat objecte d’un considerable desenvolupament urbà caracteritzat per l'aparició de noves edificacions que s’han anat numerant d’acord a les necessitats de cada moment. Aquest fet ha desembocat en una greu situació que genera problemes a l’hora de localitzar certs immobles i que entorpeix múltiples actes de la vida ciutadana, com ara la prestació de serveis, la gestió d’impostos i notificacions, el tràfic jurídic d'immobles, etc.

Amb l'objectiu de posar fi a aquesta situació que pateixen gran nombre de veïns, l’Ajuntament està executant el projecte de renumeració de finques que s’acaba d’iniciar a la Gran Via Pau Casals i que properament es farà extensible a la resta de sectors afectats del municipi. En concret, pel que fa a la Gran Via, la mesura afectarà a un total de 96 finques que canviaran la seva numeració, les quals engloben entre 700 i 800 propietats, entre habitatges, pàrquings i locals comercials.

Els veïns ja poden consultar la nova numeració de la Gran Via i comunicar les possibles incidències a la web municipal (www.roses.cat), on s’ha habilitat un apartat concret amb aquesta finalitat. Un cop ateses les reclamacions o suggeriments presentats, l’Ajuntament procedirà a col·locar la nova retolació definitiva.

D’altra banda, per tal d’evitar desplaçaments i molèsties als veïns implicats, l’Ajuntament els farà arribar els certificats acreditatius de la nova adreça i notificarà els canvis a l'INE, al Cadastre, a la Generalitat, al Registre de la Propietat i a les empreses de serveis que operen a la ciutat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document