Roses programa la segona edició del Festival Internacional de Guitarra

El Festival Internacional de Guitarra de Roses vol ser escenari dels molt diversos matissos i manifestacions que és capaç d’oferir l’apassionant món de la guitarra. Amb la intenció de mostrar aquesta versatilitat i riquesa, la tria de concerts que integren la programació de la segona edició del Festival es diversifica al màxim, presentant artistes i formacions d’estil molt contrastat.
Son de la Frontera

Son de la Frontera

19/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El programa del Festival s’obrirà el proper dijous 26 de juliol amb el destacat guitarrista i compositor Toti Soler, qui ostenta una llarga trajectòria musical entre la qual destaca el seu treball conjunt amb el poeta, cantant i actor Ovidi Montllor.

El dijous 2 d’agost Joan Sanmartí i Percussions de Barcelona, oferiran al públic rosinc el concert Quatre portes de Fes, peça que pren com a punt de partida una llegenda sobre el pensador i filòsof Moses Maimonides, que té com a escenari la ciutat de Fes.

El dijous 9 d’agost la guitarrista i professora d’interpretació de l’Escola Superior de Música de Catalunya, Laura Young, compartirà escenari amb la canadenca Dale Kavanagh, considerada una de les millors guitarristes del món.

El Festival clourà les seves portes el dijous 23 d’agost, amb l’actuació de Son de la Frontera, grup flamenc format per joves hereus i seguidors de l’escola de Diego del Gastor que, mitjançant la fusió i el diàleg entre el tres cubà i la guitarra flamenca, realitza una reinterpreació creativa de la música de Morón de la Frontera.

Tots els concerts tindran lloc a la Ciutadella de Roses, tot i que en escenaris diferents. Joan Sanmartí i Percussions de Barcelona, i Son de la Frontera, actuaran a l’escenari habilitat per a les actuacions d’estiu a l’interior de la Ciutadella. Per la seva banda, els concerts de Toti Soler, i de Laura Young i Dale Kavanagh, es realitzaran a l’església de Santa Maria, també dins del recinte monumental. El preu de les entrades és de 10 € per concert.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document