Roses programa tres espectacles infantils setmanals durant tot l’estiu

Aquesta tarda, el grup Quina Xerinola! serà l’encarregat d’iniciar la temporada d’espectacles infantils que l’Ajuntament de Roses ha programat per a aquest estiu. La platja Nova, la platja de la Punta i la plaça Catalunya, són els escenaris triats per dur a terme aquestes activitats.
quina xerinola

quina xerinola

03/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Enguany, dins de la programació d’estiu que organitza l’Ajuntament de Roses, l’animació infantil ocupa una posició molt destacada. Per poder arribar al major nombre de nens i nenes –tant del municipi com visitants-, s’han cercat tres espais que compten amb una gran afluència de famílies al llarg de l’estiu.

Durant els mesos de juliol i agost, tots els dimarts a la platja Nova (18 h), els dijous a la platja de la Punta (18 h), i els dissabtes a la plaça Catalunya (19 h), tindrà lloc la realització de diversos espectacles d’animació (titelles, pallassos, teatre infantil, circ,...), a càrrec de diferents companyies.

Aquesta tarda, la companyia infantil Quina Xerinola!, presentarà a la platja Nova el seu espectacle "La mar d’històries", on diferents personatges del fons marí busquen solucions dinàmiques i divertides per acabar amb les malalties del mar.

A totes aquestes activitats cal afegir-hi la realització de les sessions de l’Hora del Conte que la Biblioteca Municipal de Roses realitza durant tot l’estiu, cada dimecres, a les 18 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document