Roses projecta una nova rotonda a la Gran Via Pau Casals per racionalitzar el trànsit

L’Ajuntament de Roses acaba d’encarregar la redacció del projecte per a la construcció d’una rotonda a la cruïlla entre la Gran Via Pau Casals i l’Avinguda de la Cuana. L’objecte d’aquesta actuació és augmentar la seguretat i fluïdesa del trànsit rodat en aquest espai, on conflueixen diferents vials que recullen el trànsit rodat provinent de les urbanitzacions de Canyelles i Almadrava, dels ports esportius i pesquer, i del centre de la vila.
Rotonda Gv-Quana

Rotonda Gv-Quana

12/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta actuació completarà la connectivitat amb la rotonda creada recentment en el front de mar, concretament a la zona d’accés al Port Esportiu, la qual va suposar millores com la incorporació d’un doble sentit de circulació que entrà en funcionament a finals del passat any. Ara, el projecte encarregat culminarà aquesta reordenació gràcies a una nova rotonda entre l’avinguda de la Cuana i la Gran Via, principal vial circulatori que travessa el nucli de la població en tots dos sentits.

L’actuació garantirà una circulació més segura i fluida en aquest punt de confluència, al mateix temps que permetrà als vehicles diferents opcions circulatòries d’entrada i sortida del centre. L’objectiu del consistori és, doncs, agilitzar el trànsit rodat, sobretot en períodes estiuencs en què l’afluència de vehicles provinents de les urbanitzacions de Canyelles i l’Almadrava, o la de visitants que es dirigeixen cap a aquestes platges, augmenten considerablement.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document