Roses prossegueix el soterrament de contenidors del front marítim

Les obres per a la instal·lació de les noves illes de contenidors soterrats al passeig Marítim de Roses han arribat aquesta setmana a les immediacions de la platja de la Punta. Els treballs de col·locació d’una d’aquestes illes ha fet necessari arrencar dues de les palmeres existents, que seran trasplantades a la zona verda situada al mateix passeig Marítim, davant de l’Av. de la Platja de Santa Margarida.
Extracció palmeres- contenidors passeig

Extracció palmeres- contenidors passeig

24/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte que s’està realitzant suposarà la incorporació d’un total de 72 contenidors (23 de rebuig, 18 de cartró, 16 d’envasos i 15 de vidre), repartits en 9 illes distribuïdes al llarg del passeig, entre la Ciutadella i el Port Esportiu. Els treballs, que tenen un cost de 877.000 €, formen part dels projectes inclosos en el FEIL 2009 i contribuiran tant a la preservació de la imatge de l’entorn, com a millorar la gestió dels residus urbans d’aquest important espai de la població.

 

El nou sistema permetrà als usuaris dipositar les deixalles amb molta més comoditat que amb el sistema convencional. Els nous contenidors tindran una major capacitat que els actuals, passant dels 368 m3 als 722 m3, la qual cosa permetrà també millorar el servei de recollida d’aquesta àrea i posarà punt i final als problemes de dimensionat existents fins ara, sobretot en les temporades turístiques en què l’aportació de deixalles augmenta considerablement.

 

El conjunt d’aquestes actuacions formen part del Pla del soterrament de contenidors de Roses (PCOR) que està impulsant gradualment el consistori rosinc, i que té per objectiu dotar el municipi d’un servei de recollida de residus eficaç i ajustat a les necessitats reals de cada indret, a fi d’evitar situacions de saturació de contenidors i d’embrutiment de la via pública.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document