Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Roses realitza una campanya per evitar accidents infantils a les llars

Roses realitza una campanya per evitar accidents infantils a les llars

L’Àrea de Protecció Civil de l’Ajuntament de Roses ha engegat una campanya de prevenció d’accidents infantils a la llar que porta per títol “Fem de casa un lloc més segur”. La campanya, consistent en una programació de xerrades dirigides a pares, mares, familiars i persones que hagin de tenir cura d’infants menors de 6 anys, es va iniciar ahir dilluns, al CEIP Els Grecs.
19/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objectiu d’aquesta campanya és la d’evitar els accidents que es produeixen a les llars amb nadons i infants amb edats compreses entre els 0 i el 6 anys, els quals arriben a produir una mortalitat infantil a Espanya de més de 1.000 víctimes anuals, situant-se així per sobre dels accidents de trànsit.

Conscients d’aquesta problemàtica, el departament de Protecció Civil del consistori rosinc acaba d’engegar una campanya informativa consistent en la realització d’un seguit de xerrades que tindran lloc al llarg de tot el mes de maig, i que es desenvoluparan a tots els CEIPS i llars d’infants del municipi.

El contingut de les sessions es divideix en dues parts. D’una banda, es tracten aspectes relacionats amb la prevenció a la llar, on es realitza un repàs dels estris, productes i aparells que cal considerar per guanyar seguretat a les cases on viuen nens petits. La segona part es dedica a assessorar els participants sobre primers auxilis i sobre quines actuacions cal fer quan s’ha produït un accident, com ara en cas de cremades, ennuegament, ferides o caigudes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Documents

Fitxer Díptic informatiu
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet