Roses reparteix 5.000 cendrers portàtils entre els usuaris de les platges

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Roses ha repartit entre els banyistes del municipi, uns petits cendrers de butxaca amb els quals es vol contribuir al manteniment d’unes platges netes. En aquesta iniciativa han col·laborat el parc aquàtic Aquabrava, el Port de Roses, Rosesnet i el bar Siusplau, que també repartiran cendrers entre els seus clients i usuaris.
cendrers

cendrers

04/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb els 5.000 cendrers que es repartiran a Roses aquest estiu es vol eradicar els comportaments incívics dels fumadors que encara llencen les burilles de les cigarretes a la sorra de les platges. Els encarregats de la seva distribució seran els educadors ambientals que, des d’aquest estiu, recorren les platges i cales del municipi oferint informació sobre les característiques i serveis de les mateixes, la seva qualitat i fent recomanacions per a un bon comportament ambiental.

Els ens col·laboradors en aquesta iniciativa, Port de Roses, bar Siusplau, Rosesnet i Aquabrava, també repartiran cendrers entre els seus usuaris i clients. A més, els interessats poden aconseguir-los, de forma totalment gratuïta, a l’Oficina de Turisme, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament i a les oficines del Departament de Medi Ambient i Platges.

Aquesta actuació se suma a les realitzades dins el Sistema de Gestió Ambiental impulsat consistori rosinc amb motiu de l’obtenció de les certificacions europees EMAS i ISO 14000 pera les seves platges urbanes i el passeig Marítim.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document