Roses s’adhereix al Pacte de Salut i al Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà

L’Ajuntament de Roses ha aprovat l’adhesió de la ciutat al Pacte de Salut i al Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà. Aquests organismes promouen el treball conjunt de les administracions que els integren en matèria de salut i benestar social en l’àmbit territorial de la comarca, a partir de principis de descentralització i apropament a la ciutadania.
consorci

consorci

30/07/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta adhesió es planteja davant el pes específic que adquireix la ciutat de Roses dins de la comarca, amb una població que acaba de superar els 20.000 habitants i que, en període estival, es veu incrementada entorn als 50.000 habitants.

Roses entra així a formar part del Consorci de Salut de l’Alt Empordà, integrat pel Departament de Salut de la Generalitat, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i que té com a missió la planificació i coordinació conjunta en la prestació de determinats serveis de protecció de la salut i d’atenció sanitària, sociosanitària, social i de rehabilitació

D’altra banda, l’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar també la constitució del Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà, juntament amb l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal. Els seus objectius són la prestació de serveis socials d’atenció primària i especialitzats de tot tipus, el desenvolupament conjunt de programes i projectes socials, així com la creació i gestió de centres i equipaments públics que atenguin les mancances en qualsevol matèria d’atenció social.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document