Roses serà present a la mostra “L’Europa Social” amb el projecte laboral europeu “Esf6cia”

L’Ajuntament de Roses serà present els propers 16 i 17 d’abril a la carpa que s’instal·larà a la plaça de la Constitució de Girona amb motiu de la realització de l’exposició “L’Europa Social”. Durant les jornades, Roses presentarà el projecte “Esf6cia”, desenvolupat dins el programa Interreg IV-C, consistent en l’estudi de procediments i recursos que ajudin a la inserció laboral d’acord als nous paràmetres del mercat laboral europeu.
L'Europa Social

L'Europa Social

12/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’exposició "L'Europa Social", organitzada per la comissió Europea i la Diputació de Girona, s’integra en una carpa expositiva on hi participen ens públics i entitats socials que reben ajut de la Unió Europea i que porten a terme projectes orientats a la integració social, la igualtat d’oportunitats en el treball i la millora de la qualitat de vida de les persones. Entre els organismes participants es troba l’Ajuntament de Roses, que serà present en aquesta iniciativa amb un estand destinat al projecte "Esf6cia/Interreg IV-C".

 

L’Interreg IVC s’encarrega de definir les polítiques a implantar en els estats membres de la Unió Europea per a l’adaptació del món laboral europeu a la nova realitat demogràfica, on la piràmide d’edats s’està invertint, fet que provoca un ràpid envelliment de la població laboralment activa. Amb l’objectiu de conscienciar l’empresariat d’aquesta nova realitat i d’adoptar les mesures necessàries per garantir l’estabilitat laboral i les prestacions socials en el futur, la Unió Europea ha impulsat el programa INTERREG IVC on un total de nou països membres de la comunitat estudien, a través de l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques, les actuacions a implantar en el mercat laboral.

 

En el cas de Roses es treballa des de fa dos anys en el projecte "Esf6cia" que es presentarà els propers divendres i dissabte a Girona, el qual es troba en l’actualitat en la seva fase final d’elaboració d’un Pla d'Acció que detallarà les actuacions a emprendre en el món laboral europeu. L’estand de Roses a la carpa de "L’Europa Social" es podrà visitar els dies 16 i 17 d’abril, ininterrompudament de les 10 del matí a les 20 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document