Roses sol·licita una rebaixa dels valors cadastrals del municipi per reduir l’impost de l’IBI

L’equip de govern de Roses vol aconseguir una disminució dels valors cadastrals del parc d’habitatges de la població, amb l’objectiu de reduir la tributació que els veïns de han d’afrontar pel concepte d’impost de béns immobles (IBI) cada any. Amb aquesta intenció, el ple municipal va acordar el passat 21 d'octubre sol·licitar a la Direcció General del Cadastre, l’inici del procediment de revisió dels valors dels immobles de la població.
24/10/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’any 2004, la revisió realitzada per la Direcció General del Cadastre de Girona atorgava els nous valors cadastrals dels immobles de Roses. L’Ajuntament, conscient dels canvis viscuts en el mercat immobiliari, i d’acord amb la conjuntura de crisi econòmica, ha decidit sol·licitar a la Direcció General del Cadastre una revisió dels valors cadastrals del municipi, que permeti rebaixar-los d’acord a la realitat actual.

La mesura respon a què les circumstàncies del mercat immobiliari, són en aquests moments substancialment diferents als criteris que van servir de base per a la realització de la valoració de l’any 2004. El consistori rosinc considera, doncs, que la davallada de preus del mercat, requereix una revisió dels valors cadastrals conseqüent.

Treballant en aquesta línia, ja s’han mantingut reunions amb les delegacions d’Economia i Hisenda i del Cadastre de Girona, per traslladar la petició municipal i parlar del procediment a seguir per a la seva tramitació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document