Roses subvenciona amb 31.000 euros la tasca de les entitats assistencials

L’Ajuntament de Roses ha concedit les subvencions que anualment atorga en matèria de benestar social, a aquelles entitats o associacions que desenvolupen activitats d’utilitat i interès social. Les entitats beneficiàries en aquesta convocatòria han estat l’Associació d’avis de Roses, l’Associació de Jubilats del Mar, Càrites Parroquial de Roses, FADIR, Centre de Lleure El Dofí, Fundació Roses Contra el Càncer i Creu Roja de Roses.
ajuts entitats

ajuts entitats

11/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els programes subvencionats es troben els que promouen l’associacionisme i l’ús de les noves tecnologies entre la gent gran, apartat en el qual han rebut un ajut les dues associacions d’avis del municipi, l’Associació d’Avis de Roses i l’Associació de Jubilats del Mar.

Les entitats Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR), Centre de Lleure El Dofí i Càritas Parroquial de Roses han obtingut una subvenció per la seva funció en la promoció de la integració social de determinats col·lectius (discapacitats, immigrants, col·lectius de dones, etc).

La Fundació Roses Contra el Càncer ha rebut també un ajut pels programes adreçats a la millora de la qualitat de vida i a l’atenció dels malalts oncològics i dels seus familiars, mentre que Creu Roja de Roses ha estat també subvencionada per les tasques d’atenció i assistència domiciliària que desenvolupa entre la gent gran i els col·lectius més vulnerables.

En total, la partida assignada a aquests ajuts ha ascendit enguany a un import de 31.375 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document