S’adjudiquen les obres de la nova Llar d’Infants de Roses

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat aquesta setmana el concurs per a la construcció de la nova Llar d’Infants Municipal que estarà situada a la confluència del carrer Ponent amb la Gran Via Pau Casals, dins de l’àmbit de l’escola Vicens Vives. Les obres, encarregades a l’empresa Rubau-Tarrés, comptaran amb un pressupost total d’1,1 milions d’euros.
llar infants

llar infants

03/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova Llar d’Infants es construirà en el mateix solar del CEIP Jaume Vicens Vives i consistirà en una edificació en planta baixa d’una superfície de 636 m2. El nou equipament acollirà cinc aules (una de P0, dues de P1 i dues més de P2), dormitori, sales de canvis i lavabos. L’edifici, dimensionat per donar acollida a un total de 72 alumnes, també inclourà una gran sala polivalent apta per a la realització d’activitats com menjador o psicomotricitat, despatx, biberoneria, magatzems, porxo i zona de guardacotxets.

Pel que fa a la urbanització del pati polivalent, aquesta es resoldrà amb la creació d’una àrea de jocs infantils, un sorral i una àrea de terrasses apergolades. Per últim, es projectarà l’ampliació i reordenació del pati del Vicens Vives, el qual veurà compensada la pèrdua d’espai cedit a la nova llar amb uns terrenys de la mateixa superfície adjacents a l’escola, que seran habilitats com a pati amb jocs infantils per als alumnes del cicle de preescolar.

El nou equipament compta amb un pressupost d’1.111.000 euros, 120.000 dels quals seran aportats pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) del 2007 i 300.000 € més pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document