S’aprova el projecte d’ordenació de la plaça Carles Fages de Climent

L’Ajuntament de Roses ha aprovat aquesta setmana el projecte definitiu per al condicionament de la plaça Carles Fages de Climent que, tot i mantenir l’actual ús com a àrea d’aparcament, preveu ordenar l’espai adequadament, crear zones arbrades i millorar els accessos i la circulació a l’interior de la plaça.
04/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El gran espai que conforma la plaça Carles Fages de Climent, situada entre el carrer Mercè Rodoreda, la benzinera del Port, la carretera del Far i l’edifici Roc-Mar, compta amb una superfície de 4.200 m2 destinats a àrea d’aparcament.

Les obres projectades preveuen l’adequació de la totalitat d’aquest espai, que actualment presenta petits desnivells i sots en el seu ferm, així com l’ordenació de les places d’aparcament, ja que fins ara aquest es realitzava de manera anàrquica.

Els treballs consistiran en la pavimentació amb asfalt de tot el sector, on es definiran les diferents zones d’aparcament, els carrils de circulació de vehicles i els accessos d’entrada i sortida a la plaça. El projecte també preveu la plantació de prop d’una seixantena d’arbres que generaran diferents zones d’ombra i la instal·lació de l’enllumenat públic necessari.

En l’aprovació definitiva d’aquest projecte, i d’acord amb una petició veïnal, s’ha enretirat una zona verda prevista inicialment i que impedia l’accés als aparcaments privats situats davant de l’edifici Roc Mar.

Amb aquesta actuació, que comptarà amb un pressupost de 80.000 euros, es millorarà tant l’accessibilitat com la imatge paisatgística d’aquest important punt de la població, atesa la seva proximitat amb el Port Esportiu i la seva estratègica situació en la confluència de vies com el passeig Marítim, la Gran Via i la carretera del Far.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document