S’aprova el projecte de la primera fase del Vial Nord de Roses

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte d’urbanització d’un vial d’accés als camps de la Vinyassa que han d’acollir la propera construcció del CEIP Montserrat Vayreda. El nou carrer, que transcorrerà al llarg de 180 metres en paral·lel als actuals camps de futbol des de la Ronda de Dalt, possibilitaran l’arribada dels serveis necessaris per al funcionament del futur equipament docent, i esdevindrà el primer tram del Vial Nord que comunicarà Roses amb les carreteres de Palau i de Cadaqués.
Projecte 1a fase Vial Nord

Projecte 1a fase Vial Nord

30/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou carrer connectarà inicialment aquests solars amb el nucli urbà de Roses mitjançant la Ronda de Dalt i s’enllaçarà, posteriorment, amb la construcció del nou cinturó (Vial Nord) que els planejaments del POUM de Roses i de l’ARE SUD-1 preveuen per connectar la zona esportiva amb la carretera de Palau, dotant així la població d’una nova opció d’entrada i sortida que permeti millorar l’accessibilitat i la circulació en el municipi.

El primer tram de 180 metres d’aquest cinturó que s’acaba de projectar, estarà format per tres carrils de 3,5 m d’amplada cadascun i una franja d’aparcament en línia. Pel que fa a les voreres, tindran una amplada de 4 i 7 metres, ja que aquesta darrera inclourà un carril bici.

El projecte aprovat dotarà l’espai dels sistemes d’evacuació d’aigües pluvials, d’abastament d’aigua potable, de sanejament d’aigües residuals, de subministrament elèctric, d’enllumenat públic i de telefonia, que donaran servei a la futura escola. Per últim, es preveu la plantació d’arbrat, en el cas del carril bici a banda i banda, i la instal·lació de la senyalització adient. El projecte compta amb un pressupost de 520.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document